onsdag 21. oktober 2009

Litt mer om debuten og film fra AG1 og H1

Som jeg skrev skulle jeg komme tilbake med litt mer om vår debut og film fra løpene. Nå er vi tilbake igjen fra Danmark og er i ferd med å lande etter at vi løp oss inn på resultatlisten i H1 og AG1.

Før løpet i H1 kjente vi spenningen, både Askur og jeg. Mye nytt å forholde oss til og denne gangen var det "alvor" selv om vi skulle ha det gøy der ut på banen. Askur var så tent før start at jeg bestemte meg for å starte sammen med han. Og gøy fikk vi det, jeg pådro meg (oss) fem feil i slalomen, men resten av løpet følte jeg gikk over all forventning. Da vi passerte siste hinder hadde jeg bare en kjempegod følelse i kroppen - og var skikkelig stolt av "pappagutten".


Debutløpet i H1S - 5. plass

Etter litt jobbing for klubben, var det klart for vår neste debut. Igjen trygget jeg starten ved å starte sammen med Askur, nye fem feil i slalomen og litt armer og bein på meg. Løpet ble gjennomført og vi er veldig fornøyde med det vi gjorde.


Debutløpet i AG1S - 5.plass og 5.premie - Sølvmerket

Vi har hatt mange fine treninger siden vi satt oss som mål å ta bronsemerket, skal si vi har nådd målet! Nå har vi debutert, vi sitter igjen med sølvmerket og to løp som ga oss mersmak - morro var det og vi kommer helt sikkert til å starte igjen.

Nå kan vi trene å ha det gøy gjennom vinteren. Herlig!

søndag 18. oktober 2009

"Sølvguttene"

Måtte bare skrive noen ord om debuten vår i agility og hopp klasse 1. Vi gjorde vår debut på Melsom i dag. En UTROLIG opplevelse, to 5. plasser og sølvmerket i agility. Vi fikk premie og greier for plasseringen i agility.

Kommer med mer om løpene våre, begge løpene er filmet og vi håper at filmene er ok.

Kjempe stolt av Askur - og jeg kjenner at jeg er ganske så fornøyd selv også. Blir nok ikke siste gangen på banen.