mandag 16. november 2009

CHAMPIS i Kongsberg

En glad og trivelig herre kan nå tittulere seg som Norsk Utstillingschampion.


Nybakt champis.

Det skjedde i Kongsberghallen søndag 15. nov Vi ankom hallen og fant ringen vi skulle være i, slo oss til og var klare. I ringen ved siden av var det dømmingen i gang med Papilon og vi var veldig spente på hvordan det Mie viste seg fram, og hva denne unge damen skulle ta med seg hjem fra utstillingsringen i sin debut.

Joda vi fikk et lite glimt av henne, men mest opptatt ble vi da vi fikk vite om dommerendring og bytte av ring. Pes for å finne ny ring og pakke ned og flytte stoler og bur og alt hva man har med seg på utstilling. Vel på plass ved ny ring, sjekket tidsskjema - ååå HJELP!!!! 4 timer til bedømming! Vår nye tid var satt til 13.30. Heldigvis skulle de prøve å lure oss innimellom, siden vi hadde fått oppmøte 09.30, så vi slapp å vente helt til kvelden.


Du - fatter - jeg tror dette går bra.....

Alt løste seg på beste måte, og vi gikk i ringe ca kl 11. Pustet lettet ut over å slippe å bare vente. Det var vår tur - og det gikk så greit og fint - ting stemte. Dommeren var glad og vi fikk hyggelige kommentarer underveis, stilte opp Askur foran dommeren og alt fungerte. Ringsekretæren tar et par skritt mot oss og spør - "stemmer det at dere står for championatet i dag?" Jeg måtte svare bekreftende på det. "Da får dere med dere det også idag" fikk jeg til svar. Et par sekunder gikk før pulsen kjentes kraftig i brystet og det gikk opp for meg at jeg sto der med en CHAMPION.


En stor dag i ringen


To glade gutter

Vel ute av ringen - sto vi der med alt vi kunne håpe på CERT,
N UCH og BIR. Og det fra en utstilling som vi egentelig ikke hadde tenkt å reise til. Det var ei nabojente som kom å spurte om hun fikk lov å være med neste gang vi skulle på utstilling med Askur. - Og Kongsberg er jo ikke så langt unna, det må passe fint tenkte jeg og meldte oss på.


Oppstilling til gruppefinale

Vi ble jo da rasevinner og tok også med oss grupperingen som en erfaring. Det ble en ny positiv opplevelse - helt til vi passerte streken til ringen. Da var det helt slutt og da vi kom fram til plassen vår i grupperingen - var det selvsagt noen som hadde tisset på teppet. Alt var over, men hvilken dag dette ble!!!! Det var utrolig delig å komme hjem........

12 kommentarer:

  1. FANTASTISK :-) Gratulerer igjen! De glisene du og Charlotte hadde i går var herlig å se :-)

    SvarSlett
  2. Det var ganske fint å se uttrykket ditt også etter Mie's CK - og det har du fortjent.

    SvarSlett
  3. Gratulere så masse med Championen!!!

    SvarSlett
  4. Gratulerer! Kjempegøy!

    Dere er vel så fine på det nå at dere vel ikke lenger vil hilse på sånne som oss?

    SvarSlett
  5. Å nei du! Slike primadonnanykker som ikke å hilse på, trenger ikke inn i guttær fra Andebu!!!

    SvarSlett
  6. GRATULERER så mye!! Hipp-hurra for Askur:-)))))

    SvarSlett
  7. Gratulerer masse igjen!!!!!

    Det var hyggelig å snakke med dere i går. Jeg møtte deg i Finsk Lapphund ringen. Ser at dere med islandsk er veldig lik oss med lapphund. Jordnære hundefolk, sånn skal det være.

    SvarSlett
  8. Gratulerer så mye! Han ser ut til å være både fin og klok han Askur :o)

    SvarSlett
  9. Gratulere så masse til dere! Han Askur ser ut til å være en skikkelig staselig kar!!

    Nok en gan grattis til dere!!

    SvarSlett
  10. Jeg gratulerer nok en gang!!! Dette var utrolig gøy å høre:o)

    Fikk ikke snakket "ferdig" med deg i Kongsberg på søndag, men det var veldig hyggelig å hilse på (jeg fikk egentlig ikke snakket i hele setninger med noen).

    Hils the Champ!!

    Vi sees:o)

    SvarSlett
  11. Gratulerer så mye med CHAMPIONATET :D

    *kjempe artig*

    Hilsen oss på Stange.

    SvarSlett