lørdag 5. februar 2011

Deilig vårvær - og forblåste fjelltopper



I varmen fra sola, lot vi oss friste til å bestige en av de nærmeste fjelltoppene. Fra toppen av Storås er det utsikt til langt inn på Østfoldsiden. Det varmet så deilig i sola og snøen smeltet som om det skulle være påske.



Rett og slett et fantastisk turvær. Jeg valgte å klatere opp til toppen på et sted jeg aldri tidligere har gått, heldigvis hadde noen gått der med truger tidligere.



Veien opp var bratt, og snøen som hadde begynt å bli bløt gjorde at det ble en aldri så liten utfordring. Det var godt å ha Hermína i langline, fikk litt ekstra drahjelp oppover.



Etterhvert som vi nærmet oss toppen fikk vi merke vinden. Frisk var det rett og slett, sporene vår blåste igjen etter noen få minutter. Vel oppe tok vi en kort, men velfortjent pause.



Utsikten derfra er veldig fin, men der oppe ble vi ikke lenge - det var skikkelig vinterlig.



Etter vel tre timer var vi tilbake hjemme, da skal jeg si det smakte godt med nytrukket kaffe som sto på bordet da vi kom. Jammen er jeg heldig som får sånt stell. Det var tre møre kropper som ikke følte det store behovet for de store fysiske utskjeielsene etterpå. Men for en tur vi hadde hatt.

God helg.

3 kommentarer:

  1. Det så ut som en herlig tur! Nydeligt vær og vakker natur! Sånt må til!

    SvarSlett
  2. å det var en flott utsikt :-)

    SvarSlett
  3. Hei!
    Fine bilder og fine hunder!
    Herlig med vårsol!
    Hilsen Laila :)

    SvarSlett