søndag 6. juni 2010

NKK Drammen. Fatter'n er stolt nå, ja!

En solfylt dag med maaaaange varmegrader i skyggen, helt vindstille og det er utstilling i Drammen. I programmet på NKK sin hjemmeside, står det at det påmeldt tre Islandske Fårehunder. Noe program for søndag er ikke å få tak i, de har vært utsolgt lenge.

Hvem er de to andre? Et par runder rundt på plassen, og der, der var den ene. Ei tispe på ca to år, vet ikke hva hun het, men kommer fra kennel Ullälva. Da vet vi hvem den ene av de to er. Det går en liten stund - og der kommer det en hund og en dame "løpende" og vi hører TAKK FOR SIST! Det var Marianne og Engla. Etter et par sekunder var vi plutselig tilbake en liten tur på Frya.

Klokka har passert forventet tidspunkt i ringen med mange kvarter, og endelig er det Islandsk Fårehund sin tur. Askur og jeg tar turen inn i ringen, snubler i markeringen og gjør en super inntreden.


Godt at ikke stilen til fatter'n blir dømt.......

Vel, vel - nå er det igang. Vår runde i ringen er over og det gikk jo veldig fint. Så skal dommeren kjenne på kropp og løfte på lepper og kaste sine kritiske blikk på Askur. Jeg hører fort at denne kritikken kan jeg veldig godt like. Jøss, det er jo min hund han holder på med. Kjenner at stoltheten vokser i brystkassen. Alt han sa om Askur kom dessverre ikke med på kritikken, og det har jeg god forståelse for - det skal jo gå litt fort også. Stakkars de som hadde skrevet mye allerede denne varme sommerdagen.


Få se, hva fikk vi? Ser det bra ut eller?

Ut av ringen med CACIB.


En Ullälva-tispe, BIM.


Marianne og Engla. Marianne var også veldig fornøyd - tok med seg HP.

Vi satt i skyggen og ventet på det skulle konkureres om BIR og BIM. Jammen fikk vi med oss BIR-sløyfen også! Men da var det varmt nok for Askur (og meg også) - gruppefinalen droppet vi.



Til alle vi traff rundt og i ringen - Takk for en fin dag i Drammen.

5 kommentarer:

  1. GRATULERER!! Så morsomt. Får ikke blitt bedre enn dette :-)
    Og at han er en fin gutt er det ingen tvil om. Nå er det bare å begynne og jakte på titler i AG også.... ;-) Lykke til i Sandefjord.

    Ser forresten at vi er enige i en del andre saker for tiden :-)
    GOD SOMMER!

    SvarSlett
  2. Gratulere så masse med kjempe fint resultat!! Men at Askur en en ubeskriveligt vakker islender kan da vel ALLE se!! Lykke til med agilityen! Vi håper å være klare igjen til neste år!

    SvarSlett
  3. Herlige, Askur! Gratulerer til den fine gutten :-)Syn's nå at fatter'n burde fått en liten berømmelse for god stil i ringen! ;O)))

    SvarSlett
  4. Gratulerer så masse. Å bli BIR i drammen er jo så gøy. :-)

    SvarSlett