søndag 27. september 2009

"Bronsegutta"

Med forventninger og litt kribling i kroppen dro vi til Teksten Barnas Camping for å ta bronsemerkeprøven. Vi hadde fått lov til å "være med Nina" dit opp, hun skulle være dommer for Bø og Sauherad Hundeklubb.

Vi ankom plassen litt før kl 1100 og ble tatt imot av en hyggelig gjeng, alle med preg av spenning og forventinger i ansiktet. Spente førere fikk en grundig og fin gjennomgang av Nina før vi startet å bygge banen og 18 hindere ble satt ut etter klare anvisninger. Alle aglityhindere var med i banen. Etter et par forsøk greide jeg tilslutt å fylle ut kritikkskjemaet nesten riktig.

Alt var klart og Nina inntok (for henne) en gunstig plassering i banen - vi andre gjorde oss klare til start. 10 ekvipasjer var klare. En etter en fikk vi høre Ninas fløyte og banen var "vår".



Litt spent på bordet - Å ja.... vi hadde ikke trent mye på det, og hverfall ikke i en bane. Men det gikk jo fint, alt gikk helt fint........... oisann!!!! Der sto dommeren!!! Da ble det litt kluss ved inngangen til slalommen - vegring! Men det ble en god slalom. Videre gikk det også veldig bra, Askur hadde mer fart gjennom pølsa enn hva jeg ventet og jeg ble hengende litt etter ved inngangen til vippa, begynte kanskje å bli litt sliten - eller om jeg glemte å puste..... Neste hinder etter vippa, var en oxer - her fikk vi et riv. Pytt pytt, alt annet hadde gått så bra og jeg hadde fått er herlig følelse i kroppen. Et par - tre hopp - stigen - siste hoppet og FERDIG!!!!!!



Vi var kjempefornøyd med løpet vårt, og jeg lærte at banebrifingen er ikke helt ferdig før man vet hvor dommeren har plassert seg.

Standardtiden var satt til 94 sek - vi fikk tiden 54,53 sek - med riv og vegring ble det 10 feil. Dette var ingen konkuranse, men..... vi hadde færrest feil og beste tid.

Link til film av løpet




4 ekvipasjer fikk bronsemerket. - Stolte, jada. !!

3 kommentarer:

  1. GRATULERER!!!!!!!! Så morsomt og så bra :-) Men jammen syns jeg det var dårlig gjort å ha bordet med på bronsemerket. Dere greide jo jammen det også :-) Hva er en oxer?
    da er det bare å begynne å glede seg til konkurransen ;-)

    SvarSlett
  2. Gratulerer, selvsagt klarte dere dette greit. Nå er det bare å se frem til første konkurransestart :-)

    SvarSlett
  3. GRATULERER !!!

    Men du, studer filmen som du får om ca 40 minutter så ser du at du nok kanskje bør sjekke brillene dine... hehe

    :-)

    Hilsen gårsdagens dommer

    SvarSlett